Ervaringen van cliënten

Therapie Veldhoven - Therapeut Barbel

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk gedeeld hebben. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Veldhoven – Bärbel

5 / 5 sterren –
“De afgelopen jaren heb ik met tussenpozen diverse sessies met Bärbel gedaan. Zij is wat mij betreft een gids die me zeer goed begeleid heeft in mijn persoonlijke ontdekkingsreis. Bärbel is in staat om diverse therapie -en coachingsmethoden in te zetten wat ik als erg effectief heb ervaren.

Zij heeft een open blik, is zonder oordeel en dat maakt dat ik me direct op mijn gemak voelde bij haar. Bärbel weet de juiste vragen te stellen en kan helpen om situaties te doorvoelen, waardoor ik zelf inzichten op deed op het vlak van mijn patronen, emoties en gedrag.

Al met al verwacht ik dat ik ook de komende jaren-wanneer nodig- weer bij haar terug zal komen want mijn ervaring is dat ik steeds weer leer van de sessies met haar.”
Therapie Veldhoven – Bärbel

5 / 5 sterren –
“Mijn ervaring met Bärbel is dat dat ze een gedegen en brede vakkennis heeft, en deze op een opvallend natuurlijke manier wist in te zetten bij de begeleiding en ondersteuning van mijn proces.

De samenwerking met haar voelde veilig, compassievol, integer en gelijkwaardig. Bovendien heeft ze een fijn gevoel voor humor :-).

Wat mij bij andere therapeuten niet, of slechts gedeeltelijk gelukt is lukte samen met haar wel: het ontwarren van een aantal moeilijke (en deels onbewuste) patronen uit mijn heden én verleden waardoor ik nu een veel helderder en krachtiger manier verder kan.

Dus jazeker: Ik raad deze therapeut aan.”
Therapie Veldhoven – Bärbel

5 / 5 sterren –
“Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Barbel. Een bevrijding!”
Therapie Veldhoven – Bärbel

5 / 5 sterren –
“Mijn ervaring met Bärbel is zeer positief. Door haar diversiteit in methodes hebben we al vele fases en ontwikkelingen van mijn kind in mij onderzocht, besproken, (her)beleefd, en ervaren.

Momenteel herken ik in mijn reacties veel van de copingmechanismes die ik als kind ontwikkeld heb en weet hier op een positieve manier in het heden beter aandacht en vorm aan te geven. Hierdoor ervaar ik veel minder lasten en spanningen dan voordat ik bij Bärbel in therapie was.

Bärbel heeft een stimulerende en open manier van begeleiden waardoor ik me veilig voel om zaken bij mezelf te onderzoeken en te ervaren. Ik ben erg blij dat zij om mijn pad gekomen is en raad haar daarom ook zeker aan!”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Lees meer over:

Therapie Veldhoven >>
Relatietherapie >>


Therapie Veldhoven - Therapeut Barbel Ervaringen van cliënten
Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Bärbel ...
therapie veldhoven Therapie Veldhoven
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nvpa-rbcz
therapie veldhoven Therapie Veldhoven
Rooswijck 2
5655 JN Eindhoven
Top